Dvojročného nezvestného chlapčeka z Kolačkova zatiaľ nenašli

22.08.2007 Prešov

Kolačkov/Prešov 22. augusta (TASR) - Dvojročného chlapčeka z Kolačkova v okrese Stará Ľubovňa, ktorý je nezvestný od pondelka, sa zatiaľ nepodarilo nájsť.
\"Dnes sa do pátrania zapojilo 35 policajtov s desiatkou služobných psov. Na mieste sú záchranári z Komplexnej záchrannej služby v Gabčíkove a tiež členovia Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Humennom. Pátracie tímy majú k dispozícii dve terénne vozidlá a dve štvorkolky, \" uviedla popoludní pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.
Malý Jaroslav Pecha podľa rodičov odišiel z domu v pondelok okolo 17. hodiny. Oblečené mal biele slipy a obuté červené papučky. Keď sa večer nevrátil domov, matka sa obrátila na políciu so žiadosťou o pomoc.
Pátranie po nezvestnom dieťati sa rozbehlo v pondelok o 20. hodine. Do akcie sa zapojilo 15 policajtov s dvoma služobnými psami a pridalo sa asi 50 miestnych obyvateľov. Po vyše dvoch hodinách pátranie prerušili pre prudkú búrku s vetrom.
Výsledok nepriniesol ani ďalší deň, kedy sa okrem 40 policajtov so psami a miestnych občanov zapojil do pátrania aj vrtuľník ministerstva vnútra.
 

Vyberte región

mark